OM mig

JOAKIM GRANNAS

Hej! Jag är en 26 årig idrottsentusiast från Kristinestad som sedan 4 år tillbaka är bosatt i Vasa. Har ägnat större delen av mitt liv åt fotbollen men ändrade 2014 helt bana då jag började träna allt mera på gymmet. Det tog inte lång tid före jag helt hade fastnat för vikterna och kände att jag aldrig skulle kunna slita mig ifrån gymträningen.
Jag har alltid haft en önskan om att bli massör då intresset för massage kom i en väldigt tidig ålder. Detta yrke passar mig perfekt och det känns verkligen som om jag hittat mig själv i branschen.
I.
Som massör anser jag mig själv vara lugn men ändå nyfiken. Jag vill alltid lära mig något nytt och tar aktivt reda på. Enligt mig skall varje behandling vara baserad på individens specifika behov och jag tar gärna extra tid på mig att utreda varför skadan uppkommit och vad vi kan göra åt den än att enbart hasta mig fram. I vår tidsbokning finns därför också avsatt 30 minuter mellan varje kund för att vi på så vis skall kunna ge dig som klient tillräckligt med tid vad gäller anamnes, undersökning, eventuella tester samt efterföljande råd och instruktioner gällande din personliga rehabiliteringsplan. 
Välkommen!
 

 

© 2017 by IRONFISTMASSAGE Vasa Finland