mEISTÄ

Joakim Grannas

Olen 26-vuotias kuntoiluintoilija Kristiinankaupungista, joka on asunut Vaasassa neljän vuoden ajan. Olen omistanut suurimman osan elämästäni jalkapallolle, mutta vuonna 2014 vaihdoin täysin suuntaa ja aloin keskittymään kuntosalilla treenaamiseen. Ei kestänyt kauaakaan kun olin täysin koukussa painoilla treenaamiseen ja tunsin, ettei mikään enää saisi minua luistamaan pois salitreeneistä.
Olen aina haaveillut hierojan ammatista ja kiinnostus hierontaan heräsi jo hyvin nuorella iällä. Koen alan sopivan minulle täydellisesti ja tuntuu että olen todella löytänyt itseni alalta. Kiinnostus IASTM-tekniikkaan heräsi kun yritimme löytää toimivaa tekniikkaa Alisan takareiden hoitamiseen, jonka kanssa hänellä oli ollut paljon ongelmia vuodesta 2015 eteenpäin. Tavallisesta hieronnasta tai muista kokeilemistamme keinoista ei ollut apua, ja seisoimme neuvottomina leikkaustoimenpide ainoana vaihtoehtona tähtäimessä. Onneksemme saimme eri sosiaalisten medioiden kautta vihiä IASTM-tekniikasta (tai scraping-tekniikasta paremmin tunnettuna), ja aloimme ottamaan tekniikasta paremmin selvää. Sitä harjoitettiin ammatillisesti lähinnä USA:ssa, ja koska satuimme olemaan matkalla sinne lomailemaan, ilmoittauduimme samalla mukaan IASTM-tekniikan koulutukseen. Ajatuksena oli selvittää mikäli tekniikka oli yhtä tehokas kuin mitä väitettiin ja  tottakai myös antaa manuaaliselle terapialle viimeinen mahdollisuus Alisan takareiden hoidossa. Lupausten mukaisesti parani takareiden toimivuus huomattavasti ja lähestyvä leikkaus voitiin perua. Ymmärsimme että olimme löytäneet jotain ainutlaatuista ja päätimme siinä hetkessä, että kyseessä oli tekniikka mikä meidän oli tuotava mukanamme Suomeen.
Hierojana koen olevani rauhallinen mutta kuitenkin utelias. Minulla on aina halua oppia uutta ja otan aktiivisesti asioista selvää. Mielestäni jokaisen käsittelyn täytyy pohjautua asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin, ja käytän mielelläni ylimääräistä aikaa selvittääkseni miksi vaurio on sattunut ja mitä voimme tehdä tilanteen parantamiseksi hätiköityjen ratkaisujen sijaan. Tästä syystä ajanvarauksessamme on 30 minuuttia jokaisen asiakkaan välillä jotta sinulla asiakkaanamme olisi tarpeeksi aikaa esitiedusteluun, tutkimuksiin, mahdollisiin testeihin sekä jälkiohjeistukseen ja kuntoutusopastukseen.

Tervetuloa!
 

© 2017 by IRONFISTMASSAGE Vasa Finland