URHEILUHIERONTA

Urheiluhieronnalla on monia hyviä ominaisuuksia kuten esimerkiksi lisääntynyt joustavuus, vähentynyt loukkaantumisriski ja kaiken kaikkiaan parempi verenkierto kehossa. Urheiluhieronnasta eivät hyödy pelkästään urheilijat, vaan siitä on hyötyä myös kroonisista kivuista ja liikkumisrajoituksista kärsiville.
Meillä Ironfistmassagella käytetään myös jonkin verran Active Release Techniques- tekniikoita (ART) jotta voitaisiin mahdollistaa lihaksen rentoutuminen samanaikaisesti kun lihas työskentelee, sekä lihaksen arpikudoksen vähentäminen
.

 

PERINTEINEN HIERONTA

Perinteinen hieronta, jota myös usein kutsutaan ruotsalaiseksi hieronnaksi, on rentouttavampi hierontamenetelmä, joka perustuu paineen asettamiseen keholle. Yleisimmin välineinä käytetään käsiä, sormia, kyynärpäitä ja kyynärvarsia. Hieronnan pääasiallisena tarkoituksena on vähentää kipua ja stressiä. Hieronnan lujuus vaihtelee asiakkaiden välillä, osa suosii lujempaa otetta kun taas jotkut toivovat rentouttavampaa ja pehmeämpää käsittelyä.
Perinteisen hieronnan on todettu olevan hyvä apukeino kivun ja jäykkyyden vähentämiseksi nivelissä. Se on myös hyvä menetelmä niille, jotka kärsivät nivelrikosta.
On tärkeää, että sinä asiakkaanamme kerrot meille minkälainen käsittely on sinulle mieleen ja pidät meidät ajan tasalla käsittelyn aikana, jotta tiedämme tarpeesi ja tunnet itsesi tyytyväiseksi hoidon jälkeen.

 

© 2017 by IRONFISTMASSAGE Vasa Finland