top of page
IMG-9473_edited.jpg

ABOUT
US

Fitness Overloadilla on selkeä tavoite ja visio kehittää fitness-urheilua Suomessa, sillä on vielä asioita, joita voisimme tehdä paljon paremmin. Meidän tulisi ensinnäkin saada saliharrastajat treenaamaan oikein ja optimaalisesti jo ihan alusta alkaen, koska näin harrastus pysyy mielekkäänä ja vie pidemmälle.

Sillä ei ole väliä, oletko aloittelija vai treenannut jo x monta vuotta - me saadaan sut silti treenaamaan kovempaa ja laadukkaammin sekä maksimoitua kehityksesi.

Tiedostan hyvin, että kaikki eivät ole valmiita kisavalmennukseen, ja juuri siksi Fitness Overload -verkkovalmennus on kehitetty.

 

Fitness Overload tarjoaa laadukasta FITNESSverkkovalmennusta, joka on 100% keskittynyt fitnessiin. Fitness Overload tarjoaa treeniohjelmia kolmelle eri tasolle ja kolmelle eri lajille (bikini fitness, wellness fitness & body fitness) niin, että kaikille löytyy varmasti oikea ja sopiva taso, josta voi aloittaa kehittymisen ja lähteä viemään omaa fysiikkaa eteenpäin. Tasosta riippuen treeniohjelma on sama kaikille, mutta ruokaohjelma puolestaan on aina henkilökohtainen (niin kuin sen pitäisikin olla).

 

Tässä fitness-urheiluun ja -lajeihin keskittyvässä verkkovalmennuksessa treenaat oikein, treenaat kovaa ja treenaat fitnesstä! Valmennukseen sisältyy myös viikoittainen seuranta, jonka avulla voimme varmistaa, että varmasti kehityt ja kaikki sujuu toivotulla tavalla. Vaikka tämä ei ole kisavalmennus, haluamme sen olevan kuitenkin mahdollisimman samankaltainen kuin oikea kisavalmennus, sillä tekemällä asiat kunnolla saavutamme parhaita tuloksia.

Kisavalmennus ei saisi olla ainoa ratkaisu siihen, että pystyt kehittymään maksimaalisesti, ja että kokonaisuus keskittyy 100% fitness-urheiluun.

Tavoitteena on saada treenisi niin hyviksi ja laadukkaiksi kuin vain mahdollista. Ja kyse ei ole vain treeneistä. Kyse on treenaamisesta kokonaisvaltaisesti, ja tähän sisältyy treenien lisäksi myös ravinto ja palautuminen. Kaikki kolme ovat todella tärkeässä roolissa kehitystäsi ajatellen. "Treeni" on nimittäin paljon enemmän kuin painot, sarjat ja toistot.

 

Laatu on tärkeintä, ja Fitness Overload ei myy tai tarjoa mitään, minkä emme usko olevan parasta mahdollista. Kaikki treeniohjelmat ovat huolellisesti tehtyjä ja liikevalinnat harkittuja niin, että ne palvelevat kyseisen tason treenaajan tarkoitusta ja tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla.

- Jocke, Fitness Overload

THE
INNOVATOR

Olen Fitness Overloadin perustaja Jocke Grannas.

 

Olen urheillut koko elämäni mm. jalkapallon parissa, mutta vuonna 2013 aloin kiinnostua kuntosalitreenaamisesta, kehonrakennuksesta ja fitness-lajeista. Ja tällä tiellä olen edelleen.

 

Olen pyörinyt fitness-karusellissa pian 10 vuotta tarkoittaen sitä, että tavoitteellinen treeni, ruoka ja fitness on ollut mukana jokaisena päivänä. Näiden vuosien aikana olen kouluttautunut urheiluhierojaksi ja SFU:n viralliseksi fitnessvalmentajaksi. Lisäksi tuomaroin IFBB:n virallisena tuomarina SFU:n alaisissa kilpailuissa. Työskentelen SFU:n virallisen kilpailutiimini Team Fit Rebelssin kokopäiväisenä valmentajana, mutta valmennan myös sellaisia asiakkaita, joilla ei ole kisatavoitetta. Kaiken tämän lisäksi houstaan myös Suomen suurinta fitness-podcastia @fitnesskulmapodcast.

Tavoitteeni on kehittää suomalaista fitness- ja treenikulttuuria sekä auttaa ihmisiä kehittämään fysiikkaansa ja saavuttamaan ruokavaliota ja treeniä koskevat tavoitteensa.

Harjoittelukulttuurin kehittämiseksi tai harjoittelukulttuurin laadun parantamiseksi joudun opiskelemaan ja oppimaan uusia asioita koko ajan. Fitness/bodybuilding -alalla on jatkuvasti uutta tutkimustietoa treenistä, ravitsemuksesta, ravintolisistä jne, jonka lisäksi alalla on uskomattoman paljon valmentajia, joilla on kovaa kokemusta, josta voi ja kannattaa ottaa oppia. Luen päivittäin ja haluan oppia uusia asioita, jotka tekevät minusta paremman valmentajan kaikilla mahdollisilla eri tasoilla.

Minulla on hyvin selkeä linja siitä, miten mielestäni pitäisi treenata, syödä ja palautua voidakseen maksimoida tuloksensa kuntosalilla.

Ja kaikki tämä näkyy Fitness Overload -verkkovalmennuksessa.

Voin taata, että treeniohjelmani tulevat antamaan sinulle jotain uutta ja todellisia "ahaa-elämyksiä".

Harjoitusohjelmat on suunniteltu jatkuvaan progressioon käyttämällä matalaa treenivolyymia, korkeaa intensiteettiä ja korkeaa frekvenssiä.

Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaa? Hyppää laivaan ja näet. Et pety, vaan se on paras päätöksesi treenien suhteen ikinä.

 

T. Jocke

DSC05900_edited.jpg

WHAT PEOPLE ARE SAYING

Nate L.

Professional Weight

Lifter

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.”

bottom of page