Image (4).jpeg
Jocke Grannas

Olen urheiluhieroja ja PT Joakim Grannas. Perustin Ironfistmassagen 4 vuotta sitten ja aikaisemmin tein töitä hoitajana mielisairaalassa. Urheilutaustaa minulla on jalkapallon parissa, jossa olen pelannut korkealla tasolla. Urheilu-urani jälkeen aloitin käymään salilla ja sinne olen jäänyt. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja hierojaksi olen valmistunut vuonna 2016 USA:ssa Instrumental Assisted Soft Tissue Mobilization -koulutuksessa, jossa opin mm. käyttämään välineitä lihaskalvohoidon apuna (IASTM-hoito).  

HELSINKI /Mayors gym

Helsingin toimipiste sijaitsee Mayors gym, jossa löytyy sekä hieronta- että PT-palvelu.

Hierojana olen tehnyt töitä hyvin erilaisten asiakkaiden ja vaivojen parissa. Kokemusta löytyy niin huippu-urheilijoista kuin liikuntaa harrastamattomistakin ihmisistä. Olen hieronut paljon eri urheililajien edustajia saaden paljon erinomaisia tuloksia aikaan. Lupaan asiakkailleni aina laadukasta ykkösluokan urheiluhierontaa, ei ole väliä kuka olet ja mitä teet.

PT-valmennukseen kuuluu kokonaisvaltainen hyvinvointi asiakkaan tavoitteet huomioiden. Treenifilosofiaani kuuluu kova ja armoton työnteko, jolla tavoitteet saavutetaan. Oli tämä tavoite sitten painonpudotus tai lihaskasvotus. Leikkimällä emme saavuta mitään. Teen sinulle ruoka- ja treeniohjelman sekä ohjaan treenejä. Lisäksi teen myös henkilökohtaisia liikkuvuus- ja tasapaino-ohjelmia.